RSS

Skidalpina SM??

I tävlingskalendern, 15-17e april, ligger Fjällframfart Open. Det var tävlingar som vi  tänkt lägga SM-status på. Tanken var att köra i området Snasahögarna – Storlien. När datumet sattes missade vi att det krockade med det årliga evenemanget Fjällfest i Storulvån, en krock som egentligen bara hade varit positiv om det inte var så att rennäringen stördes av våra tävlingar.

Att lägga tävlingarna enbart runt Storlien samtidigt som Fjällfest känns oaktuellt eftersom det är allt för många likasinnade som då skulle behöva välja bort något av arrangemangen. Att lägga tävlingarna ett tidigare datum är tyvärr inte heller möjligt då vi även har våra ordinarie jobb som måste skötas. Senare vågar vi inte lägga eftersom det är ganska osäkert att vi har tillräckligt med snö tills dess.

Jag måste där med tyvärr meddela att Fjällframfart SK drar sig ur att arrangera SM i år. Om det är någon som vill ta tag i att styra upp ett eller flera SM lopp så är det helt fritt fram, jag sitter som tävlingssamordnare från förbundet så kontakta då mig och jag hjälper till med det jag kan.

// André Jonsson


Your Comment